"Hepsine minnet borçluyuz"

“Hepsine minnet borçluyuz”
 CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü bayramın ilk gününde şehirde görev yapan sağlık çalışanları ile emniyet mensupları vebelediye çalışanlarını ziyaret etti. Tüm dünyayı etkisi altına...

 


CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü bayramın ilk gününde şehirde görev yapan sağlık çalışanları ile emniyet mensupları vebelediye çalışanlarını ziyaret etti.


 


Tüm dünyayı etkisi altına alan covid19 salgını nedeniyle yurttaşlar Ramazan Bayramı’na evlerinde girerken, sağlık çalışanları başta olmak üzere pek çok meslek grubu mesaiye devam etti. CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku çakırözer ve Jale Nur Süllü bayramda çalışmalarını sürdüren sağlık çalışanları, emniyet mensupları ve belediye personelini ziyaret etti. Eskişehir 112 Komuta Kontrol Merkezi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının bayramlarını kutlayan çakıözer ve Süllü, “Bu süreçte yurttaşlarımızın sağlığı için özveriyle çalışmalarını sürdüren sağlık emekçilerimize minnet borçluyuz. Türkiye’nin dört bir yanında sağlık çalışanlarıyurttaşlarımızın sağlığı için 24 saat boyunca hiçşikayet etmeden alın teri döktünüz. Hepinizin emeğine sağlık. Bizler ne yaparsak yapalım sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını içtenlikle kutluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.