"Bizim için evde kalın"

“Bizim için evde kalın”
 Korona virüs (Covid-19) ile mücadelede Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm yurtta ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında çalışan 112 Acil Servis ekipleri; ambulansta, telsiz başında ve koruyucu kıyafetler içinde...

 


Korona virüs (Covid-19) ile mücadelede Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm yurtta ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında çalışan 112 Acil Servis ekipleri; ambulansta, telsiz başında ve koruyucu kıyafetler içinde vatandaşların bayramını kutladı.



Korona virüs önlemleri kapsamında Ramazan Bayramı süresince 81 ilde 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Kısıtlamayla birlikte vatandaşlar uzun bir süre sonra ilk defa Ramazan Bayramını alışılagelmişin dışında evlerinde karşılarken, sağlık çalışanları ise bayram olmasına rağmen ailelerinden uzakta görevlerini ifa etti. Eskişehir’de bayramın birinci gününü çalışarak geçiren 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği personeli, görev başında vatandaşların bayramını kutladı. Bu bayram; el öpmemeyi, ev içerisinde sosyal mesafeye riayet etmeyi ve kurallara uymayı tavsiye eden 112 ekipleri, gelecek sağlıklı bayramlar için görev başında olduklarını belirttiler.

“SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDEREK BAYRAMI MUTLU GEçİRSİNLER”
Konuyla ilgili konuşan Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Ertuğrul Kılınç, bayramda vatandaşların sosyal mesafe kurallarına dikkat etmelerini istediklerini söyledi. Kılınç, “Biz bu bayram her zamanki gibi yine görevimizin başındayız. Malum, bir korona süreci var. Vatandaşlarımız evde kalacak ama bu bayramda biz yine görevimizin başında olduk. Vatandaşlardan tek ricamız, evde dahi olsalar sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleri” diye konuştu.

“BİZLER SİZLER İçİN SAHADAYIZ SİZLER DE BİZLER İçİN EVDE KALIN”
Paramedik Sabiha Sözer de, “Her bayram olduğu gibi bu bayram da işimizin başındayız. Uzun süredir ailelerimizden uzağız. Bu bayram buradayız ama bir avantajımız var. Biz Eskişehir 112 olarak bir aileyiz. Bu yönden şanslıyız. Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bizler, sizler için sahadayız, görevdeyiz. Sizler de bizler için evde kalın” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.