Barlar Sokağı dayanışması

Barlar Sokağı dayanışması
 Barlar Sokağa olarak bilinen Vural Sokak’ta zor günler geçiren esnaf dayanışma haline geçerek yardımlaşma kampanyası başlattı.Konuyla ilgili olarak bilgi veren Vural Sokak Dayanışma Derneği (VUSODER) yöneticileri,  uzun süredir...

 


Barlar Sokağa olarak bilinen Vural Sokak’ta zor günler geçiren esnaf dayanışma haline geçerek yardımlaşma kampanyası başlattı.


Konuyla ilgili olarak bilgi veren Vural Sokak Dayanışma Derneği (VUSODER) yöneticileri,  uzun süredir kapalı olan bölgedeki işletmelerin çalışanlarına katkıda bulunulduğunu belirttiler. Dernek yöneticileri; “Yaklaşık 3 aydır süregelen bu durumun bizlere olduğu kadar değerli çalışanlarımızın üzerinde yarattığı ekonomik sıkıntıyı azaltabilmek adına VUSODER olarak bizlere desteklerini esirgemeyen Eskişehir Büyükşehir Belediyemize, Eskişehir Ticaret Odamıza, değerli iş ortaklarımız Anadolu Efes Grup, Doruk meşrubat sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Kampanyamıza sağladıkları desteklerle “Garson, Komi, Aşçı, Bulaşıkçı, Müzisyen, Güvenlikçi ve benzeri çalışanlarımıza” Ramazan Ayı süresince 15 günlük arayla 2 kez kuru erzak ve gıda desteği sağlayarak bayram sevincine ortak olmanın mutluluğunu bütün paydaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde aşmaya çalıştığımız bu zorlu süreçte Eskişehirimize çok yakışan büyük dayanışmanın ülkemize örnek olmasını umuyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.