Kızılay halk için ziyaret etti

Kızılay halk için ziyaret etti
  COVİD-19 (Yeni Tip Coronavirus) salgını nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşlar adına, Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy, Kızılay Yönetim Kurulu üyeleri, Şube personelleri ve Kızılay gönüllüleri...

 


 COVİD-19 (Yeni Tip Coronavirus) salgını nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşlar adına, Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy, Kızılay Yönetim Kurulu üyeleri, Şube personelleri ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte Asri Mezarlığında ve Kanlıpınar Şehitliğinde ziyaretlerde bulundu. 


 


 Gerçekleşen ziyarette mezarlıklara çiçekler bırakılarak, dualar okundu. Ziyaret sonrası  açıklama yapan Türk Kızılay Eskişehir Şube Başkanı Egemen Temizsoy; “Türk Kızılay Eskişehir şubesi'ne bağışta bulunmuş, kıymetli bağışçılarımızın yine bağışlarıyla desteklerini bizden esirgemeyen değerli Kanatlı ailesi büyükleri Sn. Gülay ve Sn. Firuz Kanatlı'nın, vefat etmiş belediye başkanlarımız Selami Vardar, Aydın Arat’ın, ulaşabildiğimiz her vatandaşımızın ve bizler için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettik. Bu bayramın Covid-19 salgınından dolayı evde kalmaları gereken vatandaşlarımızın adına   yakınlarını  ziyaretlerde bulunduk.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.