Otobüs firmaları seferlere başlıyor

Otobüs firmaları seferlere başlıyor
 Normalleşme süreci kapsamında kapatılan birçok işletme yeniden faaliyetlerine başlarken, şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründe de uzun bir aradan sonra otobüsler harekete hazır hale getirildi.Kovid -19 salgını nedeniyle...

 


Normalleşme süreci kapsamında kapatılan birçok işletme yeniden faaliyetlerine başlarken, şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründe de uzun bir aradan sonra otobüsler harekete hazır hale getirildi.


Kovid -19 salgını nedeniyle bir süre önce kontak kapatan yolcu otobüsleri için 4 Haziran Perşembe günü yeniden marşa basılacak. Yaklaşık 2 aydan beri seferleri durdurulan şehirlerarası yolcu firmaları gerekli hazırlıklarını tamamladı. Konu ile ilgili Eskişehir Kamil Koç Firmasının Yöneticisi Ramiz Balkan, firmanın Eskişehir’deki faaliyetine 4 Haziran gününden itibaren yeniden başlayacağını söyledi.


Balkan “Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında tüm seferlerimizi durdurduk. Normalleşme süreci kapsamında seferlerimizi Eskişehir’de dahil olmak üzere tüm illerde başlatacağız. Belirlenen kurallar çerçevesinde otobüslerimiz yolcu taşıyabilecek. Araçlarımız virüs salgınına karşı dezenfekte edildi. Araçlara sürücü, yardımcı ve yolcular koruyucu maske takmadan alınmayacak. Sosyal mesafe kuralına da mutlaka uyulacak. Tüm hemşerilerimize en iyi ve sağlıklı koşullar altında ara verdiğimiz ulaşım hizmetini vereceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.