Bunu yapanlar insan olamaz

Bunu yapanlar insan olamaz
 Yaşanan olayların ilkinde bir sokak köpeği vicdansız sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu yaralandı. İkinci olayda ise, evden kaçan çoban köpeği, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından öldüresiye dövüldü Vicdansız...

 


Yaşanan olayların ilkinde bir sokak köpeği vicdansız sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu yaralandı. İkinci olayda ise, evden kaçan çoban köpeği, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından öldüresiye dövüldü


 


Vicdansız sürücü sokakta yaşam mücadelesi veren köpeğe çarpıp kaçtı. Olay gece saatlerinde Yunus Emre Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyitgazi Caddesinden Yunus Emre Caddesine dönüş yapan kimliği belirsiz bir şahsın kullandığı otomobilin çapması sonucu ağır yaralanan sokak köpeği için Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği seferber oldu. Vatandaşlardan gelen ihbar doğrultusunda harekete geçen dernek başkanı Gülçin Yapıcı, kendi imkânıyla yaralı hayvanı özel bir veteriner kliğine götürerek tedavi altına aldırdı. Dernek Başkanı Yapıcı, köpeğe çarparak kaçan araç sürücüsünün bulunması için adli makamlara da suç duyurusunda bulunacaklarını da sözlerine ekledi.


EVDEN KAçAN çOBAN KöPEĞİNİ öLDüRESİYE DöVDüLER


Eskişehir’de hayvanlara yönelik uygulanan şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Erenköy Mahallesinde evden kaçan çoban köp4eği hayvan düşmanlarının saldırısına uğradı. önceki gün bir sokak köpeğinin araç altında kalması sonucu yaşanan olayın ardından çoban köpeği de hayvan düşmanlarının sopalı saldırısı sonucu öldüresiye dövüldü.


Kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından darp edilen çoban köpeği, sanayi çarşısı yakınlarında duyarlı vatandaşlar tarafından kanlar içersinde bulundu. Kısa sürede sahibi belirlenen köpek, götürüldüğü özel bir veteriner kliniğinde tedavi altına alındı. Köpeğin sahibi ise saldırıya gerçekleştiren kişi veya kişilerin bulunması için polise şikâyette bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.