380 bin kişi maske sahibi oldu

380 bin kişi maske sahibi oldu
 Eskişehir’de faaliyet gösteren eczanelerde ücretsiz koruyucu maske dağıtımlarının devam ettiği bildirildi.Sağlık Bakanlığı ile Türk Eczacılar Birliği (TEB) arasında yapılan anlaşmanın ardından vatandaşlara ücretsiz...

 


Eskişehir’de faaliyet gösteren eczanelerde ücretsiz koruyucu maske dağıtımlarının devam ettiği bildirildi.


Sağlık Bakanlığı ile Türk Eczacılar Birliği (TEB) arasında yapılan anlaşmanın ardından vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımlarında ilk günlerde yaşanan sıkıntıların giderildiğini belirten 9’cu Bölge Eskişehir-Bilecik Eczacılar Odası Başkanı Metin Kamış, bugüne kadar her iki il ve ilçelerindeki eczanelerden şifre ve T.C.kimlik numarasıyla 380 bin kişiye koronavirüsünden korunmak amacıyla 380 bin kişiye maske teslim edildiğini söyledi.


Eczanelerden koruyucu maske dağıtımlarının her hafta devam ettiğine de dikkat çeken oda başkanı Kamış “Eskişehir ve Bilecik illerimizde yer alan eczanelerimizden uygulama başladığı günden beri toplam 1 milyon 894 bin 500 adet korucuyu maske dağıtımı yapıldı. Hak sahiplerine eczanelerimizden hafta da 5 adet olmak üzere koruyucu maske teslimatlarını kimlik numaralarını bildirmek üzere teslim etmeyi sürdürüyoruz. Maske geldiği sürece eczanelerimizden teslimatlara devam edilecek” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.