"Kendimi kaybettim ikisini de bıçakladım"

“Kendimi kaybettim ikisini de bıçakladım”
 Eskişehir’de 2 kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü cinayet olayının davasına başlanıldı. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile duruşmaya katılan katil...

 


Eskişehir’de 2 kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü cinayet olayının davasına başlanıldı. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile duruşmaya katılan katil zanlısı Onur D. ilk savunmasını yapıp, “Alkol aldık, kendimi kaybettim. İkisini de bıçakladım, pişmanım” dedi.


Eskişehir 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, Şirintepe Mahallesi Candaş Sokak içerisinde müstakil bir evde Kenan Metin ve Kemal Kayalıyla birlikte alkol aldıklarını belirten Onur D. “Birlikte alkol aldığımız sırada aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim ve ikisinide bıçakladım” dedi.


Mahkeme heyeti, katil zanlısı gencin akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna (ATK) sevk edilmesine karar verirken duruşmayı da 16 Temmuz 2020 tarihine erteledi. Kurumdan gelecek rapor doğrultusunda cinayet davasında mahkeme heyeti tarafından belirlenecek hapis cezasının verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.