Rüzgâr ortalığı birbirine kattı

Rüzgâr ortalığı birbirine kattı
Mayıs ayında artış gösteren rüzgâr ve yağmurlu hava binalardaki sıvaları yere düşürdü. Yere düşen sıvalar ise bazı vatandaşları mağdur etti. Eskişehirli Hakan Ünal, park halindeki otomobilinin haline isyan etti.Sivrihisar...

Mayıs ayında artış gösteren rüzgâr ve yağmurlu hava binalardaki sıvaları yere düşürdü. Yere düşen sıvalar ise bazı vatandaşları mağdur etti. Eskişehirli Hakan ünal, park halindeki otomobilinin haline isyan etti.


Sivrihisar Caddesinde yaşanan olay şok etti. Araç sürücüsü Hakan ünal, Sivrihisar Caddesi’ne park ettiği aracını camları patlamış halde bulunca şok oldu.


Olay anını anlatan Hakan ünal, “Park halindeydi aracım. Arabaya binmek üzereyken, yukarıdaki binadan insanı bile öldürecek kadar büyük sıvalar döküldü.  Arabanın üstüne korkutucu bir sesle düştüler. Camları patladı arabanın” dedi.


Kazanın Sivrihisar Caddesi- Dere Sokak’ta yaşandığını dile getiren ünal, “çok mağdur oldum. Burada suçlu kim bilemiyorum. Apartmanda gerekli bakımlar yapılmadı belki de olan bana oldu. Allah kimseye yaşatmasın. çok şükür ki bana bir şey olmadı. Cana geleceğine mala gelsin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.