Kadınlara rehberlik edecek video

Kadınlara rehberlik edecek video
  Bir taraftan koronavirüs ile mücadele eden Odunpazarı Belediyesi, diğer taraftan da pandemi sürecinde şiddete uğrayan kadınlara ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeyi sürdürüyor. Odunpazarı Belediyesi son olarak youtube ve...

 


 


Bir taraftan koronavirüs ile mücadele eden Odunpazarı Belediyesi, diğer taraftan da pandemi sürecinde şiddete uğrayan kadınlara ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeyi sürdürüyor.


 


Odunpazarı Belediyesi son olarak youtube ve sosyal medya sayfalarından Uzman Psikolog Fatma ünlü’nün şiddete uğrayan kadınların ne yapmaları gerektiğini anlattığı rehber niteliğindeki videoyu paylaştı.


Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri koronavirüs salgınında arttı. Kadın cinayetleri son olarak Ramazan Bayramının 1. Günü Muğla’da Zeynep Şenpınar’ın öldürülmesi ile karşımıza çıktı. Salgının ilk dönemlerinde kadına yönelik şiddetin arttığına dikkat çeken Odunpazarı Belediyesi, bu dönemde şiddete uğrayan kadınlar için ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Uzman psikologlar tarafından verilen danışmanlık hizmetini sürdüren Odunpazarı Belediyesi, kendilerine ulaşamayan kadınlar için youtube ve sosyal medya sayfasından da şiddete uğrayan kadınların ne yapmaları gerektiğini anlatan bir video paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.