25 bin maske üretip dağıttılar

25 bin maske üretip dağıttılar
  Sivrihisar Halk Eğitim Merkezinde yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı yüzde100 pamuk ve yıkanabilir kumaş ile Nonwoven kumaştan maske üretiliyor. Merkezde 300 adet yıkanabilir bez maske ve 25 bin adet Nonwoven kumaştan...

 


 


Sivrihisar Halk Eğitim Merkezinde yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı yüzde100 pamuk ve yıkanabilir kumaş ile Nonwoven kumaştan maske üretiliyor.


 


Merkezde 300 adet yıkanabilir bez maske ve 25 bin adet Nonwoven kumaştan iki katlı tek kullanımlık maske üretilerek kurum, kuruluş ve vatandaşlara ücretsiz dağıtımı yapıldı.


Eskişehir il sınırları içerisinde sadece Sivrihisar Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan 3D Printer makine ile maskeler için arka tutucu ve siperlik de üretiliyor. üretilen siperliklerin dağıtımı ise Kaymakamlık, Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile diğer kurum ve kuruluşlara yapıldı.


Ayrıca Sivrihisar'da LGS sınavına girecek olan öğrencilerin 1. ve 2. oturumlarda ayrı ayrı olmak üzere 820 adet maske de okul müdürlüklerine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.