"Ticaret yapmayı özledik"

“Ticaret yapmayı özledik”
 Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, Ramazan bayramında tekstil ve giyim esnafının hiç iş yapamadığını söyleyerek, ticaret yapmayı özlediklerini dile getirdi.Ramazan nedeniyle halkın ekonomisini...

 


Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Ali Sefa Şen, Ramazan bayramında tekstil ve giyim esnafının hiç iş yapamadığını söyleyerek, ticaret yapmayı özlediklerini dile getirdi.


Ramazan nedeniyle halkın ekonomisini yiyeceğe göre ayarladığını aktaran Şen, “Bu sene sokağa çıkma yasağından dolayı ağırlığını daha çok yiyeceğe verdiler. Bütçesini ona göre ayarladılar. Sağlığa ve hijyene de ayırdılar. Ramazan bayramına yakın halkımız tekstil ve giysi alışverişi yapıyorlardı. Ramazanın son iki günü alışveriş olur derken devletimiz sokağa çıkma yasağı uyguladı. Halkımız evde olunca tekstil ürünlerini az tercih etti. Esnafımız az da olsa satış yaparız diye tezgâhlarına ürünlerini getirmeye çalıştılar. Tekstil üzerine alışveriş yapan esnafımız umduğunu hiç bulamadı. Sıkıntılı bir bayram geçirdi. Yaza doğru normalleşme başladıkça işler de açılır diye düşünüyoruz, umut ediyoruz. Ticaret yapmayı özledik, istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.