Eczacılara plaket

Eczacılara plaket
  Tüm dünyayı sarsan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan korona virüsü salgını sebebiyle günlerini buruk bir şekilde kutlayan eczacılar unutulmadı. Eczacılar gününü çok az kişinin katılımıyla birlikte vilayet metanındaki...

 


 


Tüm dünyayı sarsan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan korona virüsü salgını sebebiyle günlerini buruk bir şekilde kutlayan eczacılar unutulmadı.


 


Eczacılar gününü çok az kişinin katılımıyla birlikte vilayet metanındaki Atatürk anıtına çelenk sunarak sade bir şekilde kutlayan Eskişehir Bilecik 9’ncu Bölge Eczacılar Odası yönetim kurulu tarafından mesleğinde 30 yılını dolduran üyelere onur plaketi takdim edildi. Her yıl çeşitli etkinlikler ile kutladıkları günlerini bu yıl virüs salgını nedeniyle gerçekleştiremediklerini belirten Eskişehir-Bilecik Eczacılar Odası Başkanı Metin Kamış “Eczacı meslektaşlarımız çok riskli bir dönemde büyük bir özveriyle halkımıza hizmet vermekte. Mesleğinde 30 yılını dolduran tüm üyelerimizi kutluyor, başarılı ve sağlıklı günler diliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.