İyi Parti İlçe Başkanı Tuna'dan Açlık tepkisi

İyi Parti İlçe Başkanı Tuna’dan  Açlık tepkisi
İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, Eskişehir’de rastlanan açlık fotoğraflarının vatandaşlar tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyleyerek, duruma tepki gösterdi.Bu fotoğrafta annelerin çocuklarını...

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, Eskişehir’de rastlanan açlık fotoğraflarının vatandaşlar tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyleyerek, duruma tepki gösterdi.


Bu fotoğrafta annelerin çocuklarını yatağa aç bırakmamak için, üzerinde sineklerin uçuştuğu çöp bidonlarında rızık aradıklarını kaydeden Zafer Tuna, “İnsanlar çöplükte yiyecek ararlarken bile belediyelerin yardımlarını engellediler. İnsanlarımız çöplükte ekmek ararken bu yoksulluğun üzerine virüs salgını nedeni ile 400 bin iş yeri kapandı. 2 milyon insan işsiz kaldı. Salgın sonrası ekonomik daralma nedeni ile ayrıca 3.2 milyon çalışanın işsiz kalacağı tahmin ediliyor. Tüm bu beklenen olumsuzluklar karşısında hükümet gerçekçi ve sürdürülebilir plan ve programlar yapmak yerine katma değersiz yatırımlara ihalelere devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.