Gençlerden esnafa ücretsiz maske

Gençlerden esnafa ücretsiz maske
 AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları, Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle maske dağıtımlarına devam ediyor. Normalleşme süreciyle beraber faaliyete geçen lokanta, restaurant ve kafeleri ziyaret eden gençler işletme sahiplerine...

 


AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları, Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle maske dağıtımlarına devam ediyor. Normalleşme süreciyle beraber faaliyete geçen lokanta, restaurant ve kafeleri ziyaret eden gençler işletme sahiplerine hayırlı işler dileyerek maske dağıtımında bulundu.


Konuyla ilgiliaçıklamalarda bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyip Altınkaynak, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün alınan tedbirlerin olumlu seyretmesi ile işletmelerimiz tekrar faaliyetlerine başlamışlardır.Bizler de hem işlerinin bereketli olmasını dilemek, hem de esnafımızla hemhal olmak adına şehrimizde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik ve bir nebze de olsa destek olabilmek adına pandemi sürecinde kullanılmak üzere kendilerine maskelerimizi hediye ettik. Normalleşme süreciyle birlikte artık yaşantımızın önemli bir parçası haline gelen sosyal mesafeye uyarak bu süreci de hayırlısıyla atlatacağımıza yürekten inanıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.