Sosyal mesafesiz tören!

Sosyal mesafesiz tören!
 Vefa Gruplarına gönüllü katılanlar için yapılan törende sosyal mesafe ve maske olmayışı garip karşılandı.Odunpazarı’nda oluşturulan VEFA Sosyal Destek Gruplarında gönüllü olarak görev alan kişilere, Odunpazarı Kaymakamı...

 


Vefa Gruplarına gönüllü katılanlar için yapılan törende sosyal mesafe ve maske olmayışı garip karşılandı.


Odunpazarı’nda oluşturulan VEFA Sosyal Destek Gruplarında gönüllü olarak görev alan kişilere, Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin tarafından ‘Başarı Belgesi’ verildi. Belge töreninde mesafe ve maske kurallarına uyulmadığı gözlendi.


Memur Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman , “Hizmet için Odunpazarı’nda oluşturulan VEFA Sosyal Destek Gruplarında gönüllü olarak görev alan arkadaşlarımız Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin tarafından Başarı Belgesi ile taltif edildiler. Belge takdim töreni sonrasında milletimize fedakarca hizmet eden arkadaşlarımızla günün anısına bir hatıra fotoğrafımız olsun istedim” açıklamasını yaparken, ortaya çıkan manzarada sosyal mesafe kurallarından eser olmaması ve maske takılmaması büyük tepki topladı.


Risk grubundaki vatandaşlara hizmet etmeyi amaçlayan grubun hatıra fotoğrafı için bile olsa kuralları hiçe sayması bir hayli garip karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.