Çiftçilere müjde!

Çiftçilere müjde!
 Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen, Eskişehir’de tarımsal sulamada enerji kullanan çiftçilerin Deniz bank üretici kartı ile 3 ay süreyle sıfır faizle elektrik faturalarını ödeyebileceklerini müjdeledi. Eskişehir...

 


Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Şen, Eskişehir’de tarımsal sulamada enerji kullanan çiftçilerin Deniz bank üretici kartı ile 3 ay süreyle sıfır faizle elektrik faturalarını ödeyebileceklerini müjdeledi.


 


Eskişehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu olarak başlatılan ve aylar süren görüşmelerin sonuçlandığını ifade eden Hüseyin Şen, “Zorlu grubu ve Deniz bank ile oda başkanlarımızın girişimleri sonucu faizsiz 3 ay sonra tarımda kullandığımız elektrik faturalarını ödeme imkânına kavuştu.  Fatura ödemesi 4. ay da olursa faiz oranı yüzde 1.  Eğer gecikme 5. aya sarkarsa faiz oranı yüzde 2. 25 olacaktır” dedi.


Bu sözleşmenin 2020 yılı için geçerli olacağını vurgulayan Şen, “Bundan sonraki yıllar için de girişimlerimiz devam etmektedir. çiftçilerimizin ürününü kaldırdıktan sonraya denk gelecek olan bu imkanı kullanmasını tavsiye ediyorum. Bu sözleşme zor koşullarda üretim yapan üreticilerimiz için az da olsa bir nefes aldıracaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.