"7 Gün 24 Saat teyakkuzdayız"

“7 Gün 24 Saat teyakkuzdayız”
  Her yıl onlarca özel ve kamu kuruluşuna eğitim veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, aynı zamanda hizmet içi eğitimlerle de personelini bilgilendirmeye devam ediyor. ALO 110 üzerinden gelen şikâyetleri en kısa...

 


 


Her yıl onlarca özel ve kamu kuruluşuna eğitim veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, aynı zamanda hizmet içi eğitimlerle de personelini bilgilendirmeye devam ediyor.


 


ALO 110 üzerinden gelen şikâyetleri en kısa süre içerisinde değerlendiren İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, başta vatandaşlar olmak üzere zorda kalan tüm canlılara yardım elini uzatıyor.İlçelerde de hizmet binaları bulunan Eskişehir İtfaiyesi, son olarak Sivrihisar ilçesindeki hizmet binasında gerçekleştirilen eğitimlerde itfaiye araçlarının bakımı, cihazların kullanımı, yangınla mücadele yöntemleri gibi konularda ilçe personelini bilgilendirdi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, eğitimlerde yangınlara en doğru şekilde müdahale edilmesini amaçladıklarını belirttiler. Hava sıcaklıklarının oldukça yükseldiği bu günlerde çevreye, yangına sebep olabilecek cam ve benzeri materyallerin bırakılmaması konusunda uyarılarda bulunan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 7 gün 24 saat teyakkuzda olduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.