Ziyaretlerde projeler görüşüldü

Ziyaretlerde projeler görüşüldü
  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Suat Balcı, Eskişehir’e yeni atanan Vali Erol Ayyıldız ve DSİ Eskişehir Bölge Müdürü Kağan Şan’a hayırlı olsun ziyareti...

 


 


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe ünlüce ve Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Suat Balcı, Eskişehir’e yeni atanan Vali Erol Ayyıldız ve DSİ Eskişehir Bölge Müdürü Kağan Şan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.


 


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe ünlüce ve ESKİ Genel Müdürü Suat Balcı, yakın zamanda göreve başlayan Vali Erol Ayyıldız’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, başarı temennilerinde bulundular. Ziyaret için teşekkür eden Vali Erol Ayyıldız, ünlüce ve Balcı ile hatıra fotoğrafı çekildi.


Covid-19 pandemisinin başlangıcında Eskişehir’e atanan DSİ 3. Bölge Müdürü Kağan Şan’ı da ziyaret eden Ayşe ünlüce ve Suat Balcı, Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Su İşleri Eskişehir Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İlerleyen süreçlerde daha koordineli çalışabilmek adına sık sık bir araya gelme kararı alan kurum temsilcileri, Eskişehir için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.