"Zor günleri atlatacağız"

“Zor günleri atlatacağız”
  AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti. Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan Çalışkan, birlik...

 


 


AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MüSİAD) Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.


 


Samimi ortamda geçen ziyarette Başkan çalışkan, birlik ve beraberlik içinde çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirtti. çalışkan, “MüSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek iş insanlarımızla bir araya geldik. Pandemi sürecinde dünya ve ülkemiz zor günler geçiriyor. İnşallah el birliğiyle en az hasarla bu günleri geride bırakacağız.”  dedi.


 


MüSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu nazik ziyaretinden dolayı AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihniçalışkan ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.