DP; "Kanalları görün artık"

DP; “Kanalları görün artık”
Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin Özcan, DSİ’ye ait sulama kanallarıyla ilgili gerekenin yapılması gerektiğini belirterek “Bir ölüm daha olursa sizi o koltukta oturtmayız” dedi. Haftalık pazar toplantısında gündeme ilişkin...

Demokrat Parti İl Başkanı Hüseyin özcan, DSİ’ye ait sulama kanallarıyla ilgili gerekenin yapılması gerektiğini belirterek “Bir ölüm daha olursa sizi o koltukta oturtmayız” dedi.



Haftalık pazar toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan özcan, “Bu hafta yine maalesef Eskişehir’de üzüntü verici şeyler yaşandı. Yusuf Gurubi isimli evladımız Eskişehir’in yıllardır kapanmayan yarası olan, yıllardır üzerine düşülmeyen, yıllardır kimsenin üzerine alınmadığı sulama kanalında can verdi. Ortalama senede bir kaç evladımızı ya da vatandaşımızı kaybettiğimiz bu sulama kanallarıyla ilgili gözler kör kulaklar sağır olmuş durumdadır. Bu işin sorumlusu kim ise bir an önce bu can kayıplarına son vermek için gerekli çalışmaları yapmak zorundalar. Eğer bu çalışmaları yapmazlarsa meydana gelecek ilk ölümde onları o koltukta oturtmayız. Biz DP’liyiz. Bir canın ne demek olduğunu  çok iyi biliriz. Sulama kanallarıyla ilgili gerekeni yapın” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.