Sosyal mesafeli düğün!

Sosyal mesafeli düğün!
Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında 3 aydır ara verilen düğün organizasyonlarına  1 Temmuz tarihinde tedbirlere uyulması şartıyla yeniden başlandı. Eskişehir’de de yapılmaya başlayan düğünler...

Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında 3 aydır ara verilen düğün organizasyonlarına  1 Temmuz tarihinde tedbirlere uyulması şartıyla yeniden başlandı. Eskişehir’de de yapılmaya başlayan düğünler de tedbirlere ne kadar uyulduğu gözler önüne serildi.


 


Açıklanan genelge kapsamında düğün yapılacak mekânlarda, kişiler arasında temasa neden olabilecek ya da mesafe kuralına aykırılık oluşturulacak oyun, dans, halay ya da gösteri yapılmayacak denilmesine rağmen pistte sosyal mesafe hiçe sayılarak saatlerce dans edildi. öte yandan maske takma ve ateş ölçme kuralına ise büyük ölçüde uyulduğu gözlendi.


Eskişehir’de akşam saatlerinde kapalı mekânda gerçekleşen düğün organizasyonunda koronavirüs tedbirlerine büyük ölçüde uyuldu.


Konuklar büyük ölçüde maskelerini takarken az sayıda kişinin maskelerini çıkardığı görüldü.


öte yandan açıklanan genelge kapsamında pistte oyun ve halayın yapılmayacak denilmesine rağmen konukların saatlerce yakın temas içerisinde oynadığı görüldü.


Masalar da dezenfektan kuralına ve mesafe bırakılarak oturma kuralına da uyuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.