Sosyal mesafeyi unuttu

Sosyal mesafeyi unuttu
Türkiye geneli gerçekleştiren Covid-19 tedbirleri kapsamındaki denetimler Eskişehir’de de yapıldı.Semt pazarında yaptıkları denetimlerde, alışverişe kendini kaptıran kadınlar sosyal mesafe ile maske kuralını unuturken, polis...

Türkiye geneli gerçekleştiren Covid-19 tedbirleri kapsamındaki denetimler Eskişehir’de de yapıldı.


Semt pazarında yaptıkları denetimlerde, alışverişe kendini kaptıran kadınlar sosyal mesafe ile maske kuralını unuturken, polis ekipleri ise, “Sevgili hanımlar, rica ediyorum sizden. Sosyal mesafeyi koruyalım lütfen. Ailenize, sevdiklerinize hastalık bulaştırma riskini yaşatmayın” dedi.
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen "Covid-19 Tedbirleri Kapsamında Denetimler" konulu kontroller gerçekleştiriliyor. Eskişehir'de de Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerindeki kuaför salonları, güzellik merkezleri, kafeterya, lokanta, kahvehane, restoran ve semt pazarlarında denetimler yapıldı.

‘İŞ KOLLARI DENETLENDİ.
Genelge ile denetimlerde Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe Emniyet müdürlükleri, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve zabıta ekipleri hazır bulundu. Yayımlanan genelge ile kontrollü sosyal hayat döneminde salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir iş kolu için alınması gereken önlemler kontrol edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.