İlçelerde kura heyecanı sürüyor

İlçelerde kura heyecanı sürüyor
 AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllüile birlikte, 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında, Beylikova ve Sivrihisar’a inşa...

 


AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Beylikova Belediye Başkanı özkan Alp ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllüile birlikte, 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında, Beylikova ve Sivrihisar’a inşa edilecek olan TOKİ konutlarının kura çekimine katıldı.


Prof. Dr. Günay, “İlçelerimize yapılan bu yatırım çok önemli bir sosyal proje. Herkes bir gün ev sahibi olmanın hayalini kuruyor ve bu proje ile vatandaşlarımız bu hayale kavuşmuş oluyorlar. Beylikova ilçemiz bu proje için başvuruya uygun dosyasını ilk oluşturan ve tarafımıza ileten ilçemiz. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sivrihisar İlçemizde görüşmelerimiz neticesinde sosyal konuta hak kazanan ilçelerimizden oldu. Beylikova 189 sosyal konut ve Sivrihisar da 204 sosyal konut ile hemşerilerimizi yuva sahibi yapacaklar. Eskişehir ‘de ilk defa dış ilçelerimize TOKİ aracılığıyla konut yapma imkânına sahip olduk.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.