OSB'de kampüs yükseliyor

OSB’de kampüs yükseliyor
Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Ayva ve Hamza Tınas yapımı devam eden “Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” ana kampüs inşaatında incelemelerde bulundular.Eskişehir...

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Ayva ve Hamza Tınas yapımı devam eden “özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” ana kampüs inşaatında incelemelerde bulundular.


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu üyeleri çalışmaları devam eden özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ana kampüs inşaatında incelemelerde bulundular. Başkan Küpeli ve Yönetim Kurulu üyeleri inşaat firması yetkililerinden devam eden çalışmalara ilişkin ayrıntılı bilgiler aldılar. Ziyaret sırasında Başkan Küpeli’ye Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu üyeleri Yavuz Ayva, Hamza Tınas ve Bölge Müdürü Erhan Tatar da eşlik etti.


OKUL, 30 DERSLİK VE 5 BöLüMDEN OLUŞUYOR


Başkan Küpeli, Eskişehir sanayisinin yıllardır özlemini çektiği tam donanımlı meslek lisesine çok kısa süre sonra kavuşacağını söyleyerek, “Yönetim olarak hedeflerimiz ve planlarımız dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzun yıllar hayal edilen ve 2019 yılında bu hayalini gerçekleştirdiğimiz özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ana kampüs inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Okulumuzu 2020-2021 yeni eğitim ve öğretim dönemine yetiştireceğiz. Okulların açılış tarihi bakanlık tarafından 31 Ağustos tarihine çekildi. Bizde bu tarihe yetişecek şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüklenici firmaların tüm ekipleri gece-gündüz demeden çalışıyorlar. Az bir inşaat işimiz kaldı. Ardından okulumuzda kullanılacak teknik donanımlar gelecek, onların montaj ve kurulumları yapılacak. Kısa sürede bu işleri de tamamladıktan, sonra okulumuzu yeni eğitim dönemine hazır hale getirmiş olacağız. 8 ay gibi bir sürede çok güzel ve modern bir meslek lisesini Eskişehir sanayimize kazandırmış olacağız” dedi.


BU EĞİTİM DöNEMİNDE 270 öĞRENCİ ALINACAK


Küpeli, mevcut geçici binada 100 öğrencin eğitim gördüğünü, 2020-2021 eğitim öğretim sezonunda 270 yeni öğrenci alacaklarını söyleyerek, ilerleyen yıllarda açılacak yeni bölümlerle bu sayı daha artacağını, ilk mezunları 3 sene sonra vermeye başlayacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.