Bilgiye ulaşmak çok kolay

Bilgiye ulaşmak çok kolay
  Tepebaşı Kent Enstitüsü, yenilikçi bir yaşam boyu öğrenme platformu olarak 3 bin 208 katılımcı ile hizmet vermeye devam ediyor. Sistem üzerinden kullanıma sunulan dijital kitaplar da kullanıcılardan ilgi topluyor.  Tepebaşı...

 


 


Tepebaşı Kent Enstitüsü, yenilikçi bir yaşam boyu öğrenme platformu olarak 3 bin 208 katılımcı ile hizmet vermeye devam ediyor. Sistem üzerinden kullanıma sunulan dijital kitaplar da kullanıcılardan ilgi topluyor.


 


Tepebaşı Kent Enstitüsü, Anadolu'nun aydınlanma sürecini şekillendiren Köy Enstitülerinin sosyal eğitim anlayışını günümüzün gelişmiş e-öğrenme teknolojileriyle harmanlayan yenilikçi bir yaşam boyu öğrenme platformu olarak faaliyetlerine devam ediyor.


kentenstitusu.tepebasi.bel.tr adresinde hizmet veren ve 21. yüzyıl becerileri çerçevesinde dönüşen bireysel ve kurumsal öğrenme ihtiyaçlarına hem uzaktan hem de yüz yüze öğrenme uygulamalarıyla çözümler üretmeyi amaçlayan Tepebaşı Kent Enstitüsü, Anadolu üniversitesi ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi arasında oluşturulan üniversite-sektör iş birliği çerçevesinde hayata geçirildi. Eğitimler, başta Eskişehir halkı olmak üzere yeni bir şeyler öğrenmeyi arzulayan herkese ücretsiz olarak sunuluyor. Tepebaşı Kent Enstitüsü eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenenlerin performansları, Anadolu üniversitesi ve Eskişehir Tepebaşı Belediyesi onaylı bir katılım sertifikası ile belgelendiriliyor. Eğitimler arasında; Girişimcilik, Sosyal Medya, Finans Okuryazarlığı, Gıda Güvenliği, Etkili İletişim, Müşteri İlişkileri ve Fotoğrafçılık branşı yer alıyor. Eğitimler, 3 bin 208 bireyin katılımı ile devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.