MEGEM'de eğitimler başladı

MEGEM’de eğitimler başladı
 Büyüyen Eskişehir sanayisinin yüksek teknolojiye dayalı yetişmiş teknik ve kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) bünyesinde mesleki eğitimler veren “Mesleki Edindirme ve Geliştirme...

 


Büyüyen Eskişehir sanayisinin yüksek teknolojiye dayalı yetişmiş teknik ve kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) bünyesinde mesleki eğitimler veren “Mesleki Edindirme ve Geliştirme Merkezi” (MEGEM) eğitimlere tekrar başladı.


Covid-19 pandemisine yönelik tüm tedbirlerin alındığı merkezde, yeni başlayan eğitim programıyla birlikte, kursiyerlerin ateşi ölçülürken, maske takma ve sosyal mesafe kuralına ise büyük bir titizle uyulmakta. Yeni kurallar çerçevesinde 6 Temmuz 2020 tarihi itibariyle başlayan “CNC Tezgâh Operatörlüğü” eğitiminde 11 kursiyer, “Kaynak Operatörlüğü” eğitiminde ise 6 kursiyer eğitim almaya başladı. Merkezde verilecek eğitimlerin 2 ay süreceği açıklandı. Alanında uzman eğitmenler tarafından 320 saat sürecek olan eğitimlerin ardından kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere EOSB MEGEM kurs bitirme sertifikası verilecek.


çAĞIN KOŞULLARINA UYGUN EĞİTİMLERLE çöZüM SUNUYORUZ


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, MEGEM’de pandemi dolayısıyla ara verilen eğitimlere temmuz ayı itibariyle tekrar başlandığını ifade ederek, “Burada alacakları eğitimle gelişen sanayimizin teknik ve kalifiye eleman ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlanmış olacak. Alacakları sertifika ile organize sanayi bölgemizdeki kuruluşlarda kısa sürede istihdam imkânı bulacaklar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.