ESKİ, Vatandaşın yüzünü güldürüyor

ESKİ, Vatandaşın yüzünü güldürüyor
 Büyükşehir Belediyesi içme ve kullanma su temini çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle yaz aylarında su azlığı yaşayan yerleşim yerlerinin içme ve kullanma suyunu temin eden ESKİ, bünyesinde kurduğu kaptaj ekibiyle...

 


Büyükşehir Belediyesi içme ve kullanma su temini çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. özellikle yaz aylarında su azlığı yaşayan yerleşim yerlerinin içme ve kullanma suyunu temin eden ESKİ, bünyesinde kurduğu kaptaj ekibiyle farklı ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Son dönemlerde Sarıcakaya İğdir, Odunpazarı Musalar, Beylikova Yeniyurt, Tepebaşı Danişment, çalkara ve Avlamış, İnönü Oklubal, Seyitali ve Dereyalak Mahalleleri’nde çalışmalar tamamlandı. Son olarak Gülpınar Mahallesi’nde ekiplerin çalışmaya başladığını ifade eden ESKİ yetkilileri, 14 yıl önce yapılan cazibeli içme suyu kaynak suyu noktalarının deforme olması sebebiyle ihtiyacı karşılamadığını belirttiler. 4 adet kaynak suyunun birleştirilerek kaptaj çalışmalarının başladığını ifade eden yetkililer, kent genelinde ihtiyaç duyulan mahallelerde çalışmaların devam edeceğinin altını çizdiler.


Talepleri sonucu ekiplerin kısa sürede çalışmalara başladığını belirten Gülpınar Mahalle Muhtarı İsmail Keskiner ise mahallenin doğal su kaynağının bu çalışmalar sayesinde kaybolmadığını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ESKİ personeline teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.