İşçilerin tazminat mücadelesi

İşçilerin tazminat mücadelesi
 Türk İş Konfederasyonuna bağlı Tek Gıda-İş Sendikası Eskişehir şube yöneticileri, fabrikalarda çalışan işçileri kıdem tazminatı konusunda bilgilendirdi.Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrikalarda üyeleri...

 


Türk İş Konfederasyonuna bağlı Tek Gıda-İş Sendikası Eskişehir şube yöneticileri, fabrikalarda çalışan işçileri kıdem tazminatı konusunda bilgilendirdi.


Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde yer alan fabrikalarda üyeleri ile bir araya geldiklerini ifade eden şube başkanı Tarık Hastürk “Arkadaşlarımıza kıdem tazminatı konusunda yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdik. Hazırlanan bildirileri dağıtarak kıdem tazminatımızın gasp edilmesine izin vermeyeceklerini söyledik. Kıdem tazminatı bizlerin alın teri, işverenin ise işçisine olan borcudur. Kıdem tazminatı çalışma hayatının temelidir. Ortadan kaldırılırsa iş kanununun birçok maddesi anlamını ve işlevini kaybedecektir. Tazminatımız bizlerin kırmızıçizgisi ve son kalemizdir” dedi. Tek Gıda-İş Sendikası yöneticilerinin bildiri dağıtımı gün boyu devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.