Hayırlı Olsun ziyareti

Hayırlı Olsun ziyareti
  Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Rektörlük toplantı salonunda...

 


 


Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri Anadolu üniversitesi Rektörlüğü'ne yeni atanan Prof. Dr. Fuat Erdal'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


 


Rektörlük toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Rektör Fuat Erdal, ülkemize hizmet etmek noktasında tüm kurum ve kuruluşlarla istişare içinde olacaklarını belirtti. Rektör Erdal, öğrenci şehri olan Eskişehir’in aynı zamanda bir sanayi şehri olduğunu ve güçlü bir altyapısının bulunduğunu söyledi.


Ziyarete ilişkin Başkan Nadir Küpeli ise Prof. Dr. Fuat Erdal’a, Eskişehir OSB’nin çalışmaları, Eskişehir Sanayisi ile OSB’nin sanayi potansiyeli ve üretimi hakkında bilgiler verdi. üniversite-sanayi işbirliği konusuna değinen Başkan Küpeli, “Eskişehir OSB olarak üniversite-sanayi iş birliğini çok önemsiyoruz. Anadolu üniversitemiz ile Sayın Rektörümüzün de katkılarıyla önümüzdeki dönemde güzel çalışmalara ve yeni işbirliklerine imza atacağımıza inanıyoruz. Birlikte çalışacağımız çok konu var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.