"Mükelleflerimizin yanındayız"

“Mükelleflerimizin yanındayız”
  Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve yönetimi Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci’ yi makamında ziyaret etti.  MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman,...

 


 


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MüSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve yönetimi Eskişehir Vergi Dairesi Başkanı Şahin Demirci’ yi makamında ziyaret etti.


 


 


MüSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Şehrimizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarla etkin bir iletişim ve işbirliği içersinde olduklarını belirterek, MüSİAD olarak yaptığımız çalışmalar hakkında ve vergi konularında Demirci ile görüşmeler ve istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” dedi.


 


Vergi Dairesi Başkanı Demirci de, Vergi Dairesi’nin yaptıkları çalışmaları hakkında MüSİAD Yönetimine bilgilendirmelerde bulundu. Şahin Her zaman mükelleflerinin yanında olduklarını, sorunların çözümü için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek MüSİAD heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.