Çaresizlik ölüme sürüklüyor

Çaresizlik ölüme sürüklüyor
Yaşadıkları çaresizlik sonucu yaşamlarına son vermek isteyen 2 kişi, polis ve vatandaşların araya girmesi sonucu hayata yeniden tutundu. Yenidoğan’da 70 Yaşındaki bir şahıs ise, bunalımdan çıkamayarak yaşamına son verdi....

Yaşadıkları çaresizlik sonucu yaşamlarına son vermek isteyen 2 kişi, polis ve vatandaşların araya girmesi sonucu hayata yeniden tutundu. Yenidoğan’da 70 Yaşındaki bir şahıs ise, bunalımdan çıkamayarak yaşamına son verdi. Yaşanan intihar vaka ve girişimleri için soruşturma başlatıldı.


 


Yunusemre Caddesi ile Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı iki intihar girişimine sahne oldu. Eski otogar mevkiindeki köprü üzerine akşam saatlerinde çıkan bir genç, Porsuk çayına altlamaya kalkarken bulvar üzerindeki üst geçitte de ayrı bir olay daha yaşandı. üst geçidin üzerindeki koruluklardan aşağıya sarkan kimliği açıklanmayan kadın olay yerine gelen polis ekiplerine de zor anlar yaşattı. Uzun süre aşağıya sarkar vaziyetteki kadın da güçlükle ikna edilerek intihardan vazgeçirildi. İntihar girişiminde bulunan 2 kişi 112 sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.


APARTMAN BOŞLUĞUNDA İNTİHAR


Eskişehir’de yaşanan intihar olaylarına bir yenisi daha eklendi. Yenidoğan Mahallesi Yunuskent sitesinde ikamet eden 70 yaşındaki İsmail D.adlı şahıs içine düştüğü bunalımdan kurtulamayınca yaşamına son verdi. Oturduğu apartmanın 4’ncü katından kendisini boşluğa bırakan yaşlı şahsın cesedi komşuları tarafından bulundu. İntihar ettiği iddia edilen şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken olayla ilgili adli soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.