Ozon tedavisiyle ayak yaralarından kurtuluyor

Ozon tedavisiyle ayak yaralarından kurtuluyor
 Şeker hastalığı sebebiyle ayaklarında yara çıkan ve yurtdışı dahil birçok merkezde yaralarına çözüm bulamaya Hasan Örnek, Eskişehir’e gelerek Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde başladığı ozon tedavisi...




 


Şeker hastalığı sebebiyle ayaklarında yara çıkan ve yurtdışı dahil birçok merkezde yaralarına çözüm bulamaya Hasan örnek, Eskişehir'e gelerek Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde başladığı ozon tedavisi sonuç vermeye başladı.


 



Yıllardır Belçika'da yaşayan Hasan örnek, şeker hastalığı nedeniyle ayaklarında yaralar çıkmaya başladı. Giderek büyüyen ve neredeyse sol ayağının komple kaplayan yaralar sebebiyle yürümekte zorluk çeken örnek, yaşadığı Belçika dahil birçok yerde tedavi olmaya çalıştı. Fakat tedavilerin sonuç vermemesi ve acısının artması sonucu son çareyi Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde buldu. Burada ozon tedavisine başlanan Hasan örnek'in iki senedir kapanmayan yaraları düzelmeye başladı.

"İKİ SENDEDİR KAPANMAYAN YARALARIM OZON TEDAVİSİ İLE KAPANIYOR"
İki yıldır hastalığına çözüm bulamayan ve Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde 2 buçuk aydır gördüğü tedavi sonuç veren Hasan örnek, "Burada çok memnunum, ilerleme var. İki sendedir kapanmayan yaralarım ozon tedavisi ile kapanıyor. Torbalama işlemi yapıyorlar, bir de damardan kan alıyor ve tekrar geri veriyorlar. Baya faydasını gördüm, 2,5 ay oldu, devam edeceğim. Uzamasının sebebi de sigara kullandığım için, biraz azalttım gerçi" diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.