MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak; "Pandemi süreci desteklenmeli"

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak;  “Pandemi süreci desteklenmeli”
 MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, pandemi döneminde ülkemizde yürütülen bilimsel çalışmaları TBMM gündemine taşıdı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından cevaplandırılmak üzere soru önergesi sundu.  Çin’in...

 


MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, pandemi döneminde ülkemizde yürütülen bilimsel çalışmaları TBMM gündemine taşıdı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından cevaplandırılmak üzere soru önergesi sundu. 


 


çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyayı etkisi altına alan koronvirüsün 11 Mart 2020 tarihinde ülkemizde görülmesinden itibaren olumlu ve olumsuz gelişmelerin Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyu ile şeffaf bir biçimde paylaşıldığının altını çizen Milletvekili Sazak, devletin süreci Avrupa ülkelerinden daha başarılı yürüttüğünü belirtti.


Bu süreçte uluslararası basın kuruluşları, STK’lar ve bazı akademisyenlerin Türkiye aleyhinde kara propaganda yürüttüğünü ifade eden MHP’li Sazak “Türkiye düşmanlığının engellenmesi için ülkemizin yürüttüğü süreci bilimsel araştırmalar ile desteklemesi zaruret arz etmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.