"Vatandaşın vergisiyle maske dağıtıyorlar"

“Vatandaşın vergisiyle maske dağıtıyorlar”
İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Levent Bayraktar, AK Parti İl Gençlik Kollarının Hasan Polatkan Havaalanında dağıtılan maske ve dezenfektanların vatandaşın vergisiyle alındığını belirterek “Devletin imkanlarını...



İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Levent Bayraktar, AK Parti İl Gençlik Kollarının Hasan Polatkan Havaalanında dağıtılan maske ve dezenfektanların vatandaşın vergisiyle alındığını belirterek “Devletin imkanlarını kullanarak yaptıkları hizmetleri lütuf gibi sunmasınlar” dedi.


İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Levent Bayraktar, AK Parti İl Gençlik Kollarının geçen gün Hasan Polatkan Havaalanında dağıtılan maske ve dezenfektanların vatandaşın vergisiyle ve IBAN paylaşılarak toplanan yardımlarla elde edilen paketler olduğunu söyledi.

Bayraktar, “Devletin imkanlarıyla particilik oynayan bu arkadaşları anlıyorum. Bizim devlet dediğimizi onlar hükümet zannediyor olabilir. Genç arkadaşlardan beklentimiz, devletin imkanlarını kullanarak, vatandaşın parasıyla yaptıkları hizmetleri vatandaşa lütuf gibi sunmasınlar. İhtiyarları ne yaparsa yapsın Türk milletinin değerlerine biraz olsun yaklaşsınlar” ifadelerini kullandı. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.