Tabipler kongre yapıyor

Tabipler kongre yapıyor
  Eskişehir Bilecik Tabip Odası genel kurulu dün gerçekleştirildi. Seçime ‘Çağdaş Hekimler Grubu’ olarak tek liste çıktı. Oy kullanma işlemi ise bugün gerçekleştirilecek.Kurulda konuşan Tabip Odası Başkanı Mehmet Akif...

 



Eskişehir Bilecik Tabip Odası genel kurulu dün gerçekleştirildi. Seçime ‘çağdaş Hekimler Grubu’ olarak tek liste çıktı. Oy kullanma işlemi ise bugün gerçekleştirilecek.


Kurulda konuşan Tabip Odası Başkanı Mehmet Akif Aladağ, geçirdiği dönemde kendisi için güzel anılar biriktirdiğini söyledi.

Oda binasında gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşıyla başladı.

Divan üyelerinin seçilmesinin ardından açıklamalarda bulunan mevcut Başkan Mehmet Akif Aladağ, ikinci dönemini bitirdiğini belirterek yaşanan süreci anlattı.

Aladağ, “Yaşadığım toplum için endişe duyarak ve çocuklara iyi bir ülke bırakmak isteyen sorumluluk sahibi tüm yoldaşlarım, geçirdiğim süreç beni çok mutlu etti. Bundan sora seçilecek yönetime başarılar dilerim” dedi.
Seçime ‘çağdaş Hekimler Grubu’ olarak tek liste çıktı.
Oy kullanma işlemi ise bugün gerçekleştirilecek.
Listede yer alan isimler ise şu şekilde: “Nazan Başıbüyük Aksaray, Nesrin Ekici, İbrahim Erdal Keçecioğlu, Cem özdağ, Ayşehan Şebnem Soyukan, Hüseyin Yıldırım, Neşe Yılmaz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.