Az daha linç ediliyorlardı!

Az daha linç ediliyorlardı!
 Cumhuriye Mahallesi Başkan Sokak’ta bir apartmanın 7. Katın penceresinden fırlatılan Kur-an’ı Kerim’i gören vatandaş ve esnaf toplanarak olayı polise ihbar etti. Sokak içerisinde faaliyet gösteren ticari dolmuş sürücüleri...

 


Cumhuriye Mahallesi Başkan Sokak'ta bir apartmanın 7. Katın penceresinden fırlatılan Kur-an’ı Kerim’i gören vatandaş ve esnaf toplanarak olayı polise ihbar etti. Sokak içerisinde faaliyet gösteren ticari dolmuş sürücüleri de atılan Kuranı Kerim ve seccadeyi yerden alarak ekiplere teslim etti. Mülteciler az daha araç sürücüleri ve bölgeden geçen olayı öğrenen vatandaşlar tarafından linç ediliyordu.


Eskişehir’de mültecilerin ikamet ettikleri evin penceresinden fırlattıkları Kuranı Kerim vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Cumhuriye Mahallesi Başkan sokakta bir apartmanın 7. Katın penceresinden fırlatılan Kuranı Kerimi gören vatandaş ve esnaf toplanarak olayı polise ihbar etti. Gelen ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen ekipler başlattıkları soruşturma kapsamında Kuranı Kerim ve seccadeyi yerden alarak inceleme başlattı.


Apartmandan yere atıldığı iddia edilen Iraklı mülteciler ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Sokak içerisinde faaliyet gösteren ticari dolmuş sürücüleri de atılan Kuranı Kerim ve seccadeyi yerden alarak polise teslim etti. Mülteciler az daha araç sürücüleri ve bölgeden geçen olayı öğrenen vatandaşlar tarafından linç ediliyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.