Yeni döneme hazırlanıyor

Yeni döneme hazırlanıyor
  Tepebaşı Belediyesi’nin, Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği ile birlikte hayata geçirdiği Yeryüzü Ekoloji Okulu, gelecek dönem hazırlıklarını sürdürüyor. Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda gerçekleştirilen çalışmalara...

 


 


Tepebaşı Belediyesi’nin, Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği ile birlikte hayata geçirdiği Yeryüzü Ekoloji Okulu, gelecek dönem hazırlıklarını sürdürüyor.


 


Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi veren Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, “Böcek oteli yapımı tamamlandı. Arvaryum (arı akvaryumu) yapımı tamamlanırken iki adet Kızılderili çadırı yapıldı ve çocuklarla beraber topraksız tarım uygulaması yapılacak olan nanobio akvaryumu yapımına başlandı. Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda öğrenciler ile buluşturulacak olan Formikaryum (karınca akvaryumu) yapımının da başladığı merkeze, tohum çeşitlerinin inceleneceği bir de tohumluk kazandırıldı. çocukların motor fonksiyonlarının gelişmesi ve diğer canlı türlerinin (kuşlar, bitkiler) gözlemlenebileceği bir adet gözlem kulesi ile endemik hayvanların fotoğraflarının yer aldığı puzzle/eşleştrime oyun küpleri yapıldı. Bir adet tırmanma ağacı tasarlanan merkezde sanat duvarı inşası için de çalışmalar başladı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.