Girişimciler restoran açtı

Girişimciler restoran açtı
  Kaliteli hizmet anlayışını, zengin ve eşsiz menüsüyle Mihalıççıklıları buluşturan Kültür Kafe& Restoran muhteşem bir açılış töreniyle hizmete girdi.  Açılışta konuşan Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar...

 


 


Kaliteli hizmet anlayışını, zengin ve eşsiz menüsüyle Mihalıççıklıları buluşturan Kültür Kafe& Restoran muhteşem bir açılış töreniyle hizmete girdi.


 


 


Açılışta konuşan Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar çorum, “Kadınlar için yeni çalışma alanları oluşturmak istedik. Kadın kooperatifimizi kurduk. Emeği geçen tüm kadınlarımıza çok teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden itibaren Meclis üyesi arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde özlemi çekilen ve bugün Mihalıççık Kadın Kalkınma Kooperatifimiz tarafından ilçe halkımızın hizmetine açtığımız Kültür Kafe & Restoranımız İlçemize ve kadınlarımıza hayırlı olsun. Kadınların hünerli elleriyle hazırladıkları lezzetli ve doğal ürünleri tatmak ve güzel vakit geçirmek isteyen herkesi Kültür Kafe & Restoranına beklediklerini belirterek, Bundan sonraki aşamalarda farklı alanlarda ve noktalarda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Güçlü kadınlar, güzel yarınlar diyoruz” söyleriyle açılış kurdelesini kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.