ÇYDD'den kurban çağrısı

ÇYDD’den kurban çağrısı
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube Başkanı Sevgi Akmen, kurban bağışını eğitime yapmak isteyenlere çağrıda bulunarak “Gençlerimiz için bir ışık da siz yakın” dedi. ÇYDD olarak eğitimde fırsat eşitliğinden...





çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube Başkanı Sevgi Akmen, kurban bağışını eğitime yapmak isteyenlere çağrıda bulunarak “Gençlerimiz için bir ışık da siz yakın” dedi.




çYDD olarak eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanamayan kız çocuklarının okumaları, meslek sahibi olmaları için çalıştıklarını söyleyen Akmen, “Maddi güçlük içindeki kızlarımızın eğitimine destek vererek onların çocuk gelin çocuk anne olmamaları için çalışıyoruz. Diğer yandan ‘Bir Işık da Siz Yakın’ projesiyle başarılı ancak maddi imkansızlık içindeki üniversite öğrencilerine burs desteği sağlıyoruz. Bu yıl pandemi nedeniyle artan ekonomik zorluklar, işsizlik ve gelir kaybı nedeniyle aileler çok daha büyük bir sıkıntı yaşıyor. Bu kapsamda yaklaşan kurban bayramı nedeniyle bir duyuru yapmak istiyoruz. Kurban bağışını eğitim bağışı olarak yapmak isteyenlerin 0533 026 81 60 nolu telefondan çYDD Eskişehir şubesine ulaşmalarını diliyoruz. Duyarlı Eskişehirliler, kurban bağışınızı eğitim bağışı olarak yapmayı düşünürseniz, daha fazla sayıda çocuğumuza ve gencimize burs olanağı saplayabileceğiz. Kurban bağışınızı çYDD’ye yapın, gençlerimiz için bir ışık da siz yakın” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum