Pizza uğruna mühendisliği bıraktı

Pizza uğruna mühendisliği bıraktı
 Eskişehir’de uzun süre devam ettiği makine mühendisliğini bırakan Ümit İhsan Yaşar Şengür, hayali olan pizza dükkanını açarak kendi işinin patronu oldu.  40 yaşındaki Ümit İhsan Yaşar Şengür, 15 yıl boyunca makine...

 





Eskişehir’de uzun süre devam ettiği makine mühendisliğini bırakan ümit İhsan Yaşar Şengür, hayali olan pizza dükkanını açarak kendi işinin patronu oldu.


 



40 yaşındaki ümit İhsan Yaşar Şengür, 15 yıl boyunca makine mühendisliği yaptı. çocukluğundan bu yana pizzacı kurmak isteyen Şengür, risk alarak halihazırdaki işini bırakıp pizzacı oldu. Uzun bir müddet mekanik alanda çalışan Şengür, şimdilerde eşiyle birlikte müşterilerin damak zevkine dokunuyor.

"çOK SEVDİĞİM MAKİNE MüHENDİSLİĞİNİ BIRAKTIM"
Her gün mutfak önlüğünü giyip kolları sıvayan ümit Şengür, makine mühendisliğinden pizzacılığa uzanan serüvenini anlattı. Şengür, "Makine mühendisliğini bıraktım. O mesleği çok seviyordum ama pizza yapmayı ve yemeyi çok sevdiğim için bu istek daha baskın geldi. Yemek sektörü hileyi kaldırabiliyor. Bizimde düzgün ve iyi ürünler yapabilmekle ilgili hayallerimiz vardı. Bazı kötü yemekler yedik. O kötü yemekleri sadece biz yiyelim başkaları yemesin istedik. Sonra kendimiz yapıp insanlarla buluşturalım dedik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.