Eskişehir için dijital dönüşüm başlıyor

Eskişehir için dijital dönüşüm başlıyor
  Eskişehir Dijital Dönüşüm Kümelenmesi Hizmet Sektöründe Uluslararası Rekabet Gücünün Artırılması Projesi ‘HİSER’, Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı. Projeyle Eskişehir imalat sektöründe ülkemizin en güçlü...




 



Eskişehir Dijital Dönüşüm Kümelenmesi Hizmet Sektöründe Uluslararası Rekabet Gücünün Artırılması Projesi ‘HİSER’, Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı. Projeyle Eskişehir imalat sektöründe ülkemizin en güçlü merkezlerinden biri olacak.


 


 


Yaklaşık bütçesi 1 milyon dolar olan projeyle Eskişehir’in imalat sektöründe dijital dönüşümün ne durumda olduğunun analiz edilecek. Sonrasında ise geliştirilen hizmetlerle imalatta verimlilik daha da artırılacak. Bu sayede Eskişehir imalat sektöründe ülkemizin en güçlü merkezlerinden biri olacak.
Projenin Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi yönetici şirketi ATAP A.Ş. işbirliğinde hayata geçirildiğini söyleyen ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Daha önce beyaz eşya ve yapı malzemeleri alanlarında gerçekleştirdiğimiz URGE Projelerimize bir yenisini eklemekten ve bakanlığımız tarafından desteklenmesinden son derece mutluyuz. Bu sayede rekabet gücü yüksek ve potansiyeli olan sektörlerimiz uzmanlaşacak. Kümelenme modeliyle bir araya gelen firmalarımız bölgesel kalkınmamıza katkı sağlarken uluslararası arenada daha rahat rekabet edebilecekler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.