Karagözler'de çalışma başlatıldı

Karagözler’de çalışma başlatıldı
  Kent merkezi ve kırsal mahallelerde yol yapım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağmurlarda zarar gören Karagözler Mahalle yolunda kapsamlı bir çalışma başlattı. Yağmur...

 


 


Kent merkezi ve kırsal mahallelerde yol yapım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağmurlarda zarar gören Karagözler Mahalle yolunda kapsamlı bir çalışma başlattı.


Yağmur ve sel sularının hasara yol açtığı Tepebaşı İlçesi Karagözler Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışma başlatıldı. çalışmalara hem kırsalda hem de kent merkezinde devam ettiklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Karagözler Mahallesi’nde selin yarattığı deformasyonları gidermek için çalışmalara başladıklarını belirttiler. Gerekli görülen alanlara beton borular yerleştirildiğini belirten yetkililer, mekanik malzeme serme ve sıkıştırma çalışmalarının da devam ettiğini ifade ettiler. Gerçekleştirilecek çalışmalarla birlikte yol kotunun yükseleceğini belirten yetkililer, yüzey sularının yola zarar vermemesi için gerekli tedbirlerin alındığına dikkat çektiler.


çalışmaların tamamlanmasının ardından mahalle yolu sathi kaplama ile sürücüler için güvenli hale getirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.