TÜBİTAK Projesinde finalist oldular

TÜBİTAK Projesinde finalist oldular
 Sivrihisar’daki, SEV Muzaffer Demir Anadolu Lisesi ile Nurbiye Gülerce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Sağlıklı Besleniyorum ve Görünüşümü Seviyorum” isimli Psikoloji dalındaki projeleriyle Türkiye 3.’sü...

 


Sivrihisar’daki, SEV Muzaffer Demir Anadolu Lisesi ile Nurbiye Gülerce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Sağlıklı Besleniyorum ve Görünüşümü Seviyorum” isimli Psikoloji dalındaki projeleriyle Türkiye 3.’sü oldu.


 


Konuyla İlgili olarak bilgiler veren Sivrihisar Eğitim Vakfı (SEV) Başkanı Naci Şakar, şunları söyledi; “TUBİTAK tarafından düzenlenen Edebiyat, Fen, Sosyal bilimlerinin tüm dallarındaki, 51. Lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasına Türkiye genelinde 3004 farklı okuldan 23.528 öğrencinin hazırladığı 15273 proje başvuruda bulunulmuş, şehrimizi temsilen Sivrihisar’daki, SEV Muzaffer Demir Anadolu Lisesi ile yine Sivrihisar da hizmet veren, Nurbiye Gülerce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin öğrencilerinden Neşe Güzle ve Gülşen Böyüt hazırladıkları “Sağlıklı Besleniyorum ve Görünüşümü Seviyorum”  Psikoloji dalındaki projeleriyle  12.03.2020 tarihinde Bursa Uludağ üniversitesinde yapılan, bölge yarışmasında birinci olup, Türkiye genelindeki final yarışmasına katılmaya hak kazanmışlardır.


9 Temmuz 2020 de “E Konferans Yöntemiyle” yapılan yarışma, Sivrihisar Eğitim Vakfı Muzaffer Demir Anadolu Lisesi öğrencisi Neşe Güzle ile Sivrihisar Nurbiye Gülerce Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde Gülşen Böyüt’un projeleri Türkiye genelinde 3.cülük ödülüne layık görüldü.


Bir ilçenin böylesine örnek ve anlamlı başarısı gurur verici bir tablodur. Bu tabloda emeği ve özverisi geçen, okulumuz yönetimleri, öğretmenlerimizi, özellikle Danışman öğretmenimiz Murat Budak’ı içtenlikle kutlar. öğrencilerimizin ailelerini tebrik eder. Başarılarının devamını temenni ederiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.