Moda olma yolunda

Moda olma yolunda
Yıllardır piyasada bulunan, ancak hafifliğinden kırılabilir korkusuyla vatandaşlar tarafından pek tercih edilmeyen renkli anahtarlar, son zamanlarda yanlış bilinci ortadan kalkmaya başlayınca talepler doğrultusunda moda olmaya başladı. ...




Yıllardır piyasada bulunan, ancak hafifliğinden kırılabilir korkusuyla vatandaşlar tarafından pek tercih edilmeyen renkli anahtarlar, son zamanlarda yanlış bilinci ortadan kalkmaya başlayınca talepler doğrultusunda moda olmaya başladı.


 



Ağırlık olarak normal bir anahtardan katlarca hafif ve siyah-beyaz, mavi-turuncu, pembe- turkuaz, yeşil- kırmızı gibi farklı renklerde bulunan özel bir alüminyumdan yapılan anahtarlar, son zamanlarda moda oluyor. Uzun yıllardır anahtarcıda bulunan renkli anahtarlar, hem yüksek fiyatı hem de hafifliği yüzünden kırılabilir algısı nedeniyle az talep ediliyordu. Ancak bu anahtarlar özel bir alüminyumdan yapılması ve renklerin de hiç kayıp olmaması durumu hakkında vatandaşlar yeni yeni bilinçlendiği için bu anahtarlara olan talep attı. Görsel olarak oldukça çekici olan bu anahtarlar, istenilen her renkte çıkartılabildiği için, takım tutanların takıma uygun renkte yaptırması ile başlayarak her yaştaki vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Ayrıca yaz aylarında vatandaşlar hafif giyimi tercih ettiği sebebiyle yanında taşımak için bu hafif anahtarına daha çok tercih ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.