Kayıp kızdan iyi haber

Kayıp kızdan iyi haber
Eskişehir’de kayıp ilanı ile aranan ve 13 yaşında olan kızlarının kaçırıldığını iddia eden anne ve baba, sevindirici haberle kızlarına kavuştu. Şirintepe Mahallesinde yaşayan ve boşanmış olan Mehmet Ali A. ve Filiz Ç.,...

Eskişehir’de kayıp ilanı ile aranan ve 13 yaşında olan kızlarının kaçırıldığını iddia eden anne ve baba, sevindirici haberle kızlarına kavuştu.



Şirintepe Mahallesinde yaşayan ve boşanmış olan Mehmet Ali A. ve Filiz ç., yeni 13 yaşına giren kızları M. A.'nın, M.ü isimli 27 yaşındaki sevgilisi tarafından kaçırıldığı iddia etti. Bu yıl 8’inci sınıfına giden ve yaş olarak hala çocuk olan kızlarının kaçırılmasının ardından ailesi polise haber verdi. Aile üyeleri ile görüşen polis ekiplerinin çalışmaları sürürken, en son 13 Temmuz öğleden sonra saat 16.00 civarında M.ü ile mahalleden giderken görülen kız çocuğu her yerde aranmaya başlandı. Aile üyeleri, daha önce de kızlarını taciz ettiği iddiası ile gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan M.ü. hakkında geçen hafta Ağır Ceza Mahkemesinde kamu davası açıldığını belirtti.

POLİS OPERASYON DüZENLEDİ


Ailenin ihbarı ve iddiaları üzerine hamen harekete geçen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü çocuk Şubesi ekipleri ise, kent genelinde yoğun bir arama çalışmasına başladı. İddiaların odağındaki M.ü. isimli şahsın yerini de tespit eden ekipler, hemen Karagözler Köyü’ndeki belirlenen eve operasyon düzenledi. Yapılan baskında, M.ü.  isimli şahıs yakalanırken, evde bulunan kayıp kız ise ailesine teslim edildi. Yakalanan M.ü. isimli şahıs ilgili mercilere sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.