"Eskişehir bir üst seviyede olmalı"

“Eskişehir bir üst seviyede olmalı”
   Türkiye Aşçılar Federasyonu’na bağlı, Eskişehir Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Arge ve Eğitim Kurulu, Danışma İstişare Kurulu ve Kadın Kolları Kurulu temsilcileri Sarar’ı  ziyaret etti. Ziyaret esnasında ESADER...

 


 


 Türkiye Aşçılar Federasyonu’na bağlı, Eskişehir Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Arge ve Eğitim Kurulu, Danışma İstişare Kurulu ve Kadın Kolları Kurulu temsilcileri Sarar’ı  ziyaret etti.


 


Ziyaret esnasında ESADER yönetim kurulu Başkanı Kemal Kaya gösterilen ilgi ve alakalarından ve desteklerinden dolayı Cemalettin Sarar’a teşekkür etti. Kaya, “Ziyaretimizde, Eskişehirimizin gastronomi, kültürel ve sosyal özellik taşıyan projelerimize destek vermeleri için fikir alışverişi yaptık.” dedi. 


Eskişehir’in Turizmi Gastronomi ve yiyecek içecek sektöründe bir üst seviyeye çıkartılması için gösterilen bütün gayretlere ve sosyal projelere desteklerinin tam olacağını belirten Sarar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ise, Eskişehir Aşçılar Derneği’nin ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.