Kent halkı toprakla buluşuyor

Kent halkı toprakla buluşuyor
 Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, kırsal kalkınmayı destekleme stratejisine yönelik proje ve uygulamaları doğrultusunda, kent halkı da toprak ile buluşmaya ve üretime katılmaya devam ediyor.Uzun yıllardır tarıma...

 


Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın, kırsal kalkınmayı destekleme stratejisine yönelik proje ve uygulamaları doğrultusunda, kent halkı da toprak ile buluşmaya ve üretime katılmaya devam ediyor.


Uzun yıllardır tarıma yönelik ve üreticiyi destekleme odaklı çalışmalar ile beğeni toplayan Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlilere şehir hayatı içinde tarımsal üretim imkanı sunuyor. Esentepe Mahallesi’nde vatandaşların kullanımına sunulan Esentepe Mahalle Bahçesi de kent halkının huzur içinde vakit geçirdiği bir alana dönüştü.


2015 yılından bu yana meyve ağaçları dikilen alan, çocuklar ile birlikte mahalle sakinlerinin bir araya geldikleri sosyal bir alan olarak 2 yıldır vatandaşların üretimine de ev sahipliği yapıyor. Esentepe çocuk Sanat Merkezi’nin yanında yer alan bahçede birçok tarım ürününü yetiştiren mahalleliler, taze ürün tüketmekten ve şehir yaşamı içinde toprakla buluşmaktan memnun olduklarını söylüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.