Sağlık Sen Şube Başkanı Köksal; "Sorunları halının altına süpürdünüz"

Sağlık Sen Şube Başkanı Köksal;  “Sorunları halının altına süpürdünüz”
 Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, sağlık çalışanlarının pandemi döneminde yok sayıldığını iddia etti. Köksal, bakanlığa yönelik sert eleştirilerde de bulundu.Konuyla ilgili açıklamalar yapan ve bakanlığı...

 


Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, sağlık çalışanlarının pandemi döneminde yok sayıldığını iddia etti. Köksal, bakanlığa yönelik sert eleştirilerde de bulundu.


Konuyla ilgili açıklamalar yapan ve bakanlığı eleştiren Köksal; “İşi en iyi bilen, sürekli sahada dert dinleyen sivil toplum örgütlerini bile dinlemediniz. Aile hekimliği çalışanlarını, ağız diş sağlığı hastanelerini yok saydınız. 3 ay destek sözü verdiniz. Mart 15'e kadar bütçelerini oluşturmuş hastanelere rağmen uyanık bürokratlar Mart ayını da destek kapsamına alarak sadece 2 ay destek verdiniz. Devletimizin zor günlerden geçtiği süreçte 4,5 milyar TL pay ayrıldı ama siz adaletli dağıtım bile yapamadınız. 550 bin sağlık ordusu bir alkış ile geçiştirdiniz. Motivasyon ilk günden itibaren hızla düştü. İzinler iptal edildi. Anne/ baba sağlık çalışanı olanlar evlatlarını emanet edeceği yer bulamadı. Savaşta para aranmaz!


Yetmedi % 100 destek sloganı ile sonu düşünülmeyen etkisi az, keşke hiç verilmese denildi. Hükümet yok zamanda 4,5 milyar TL kaynak ayırdı ama dağıtamayan beceriksiz bürokrat ordusu sizin eseriniz sayın bakanım! Amacımız para değildi ama en çok bedel ödeyen sağlık personeli sizden beklentileri vardı ama siz sahanın iki problemini Cumhur Reise iletmediniz, iletemediniz! Dağ gibi sorunla birikmiş ama siz yok sayıp halının altına süpürdünüz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.