Doktorlara rapor saldırısı iddiası

Doktorlara rapor saldırısı iddiası
Kırmızı Toprak Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktorlar Ezgi Çalıkuşu ile Aytekin Aykın, kızına istediği raporu vermedikleri gerekçesiyle öğretim üyesi Doç. Dr. D.K.’nın tekmeli tokatlı saldırısına uğradıkları...

Kırmızı Toprak Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktorlar Ezgi çalıkuşu ile Aytekin Aykın, kızına istediği raporu vermedikleri gerekçesiyle öğretim üyesi Doç. Dr. D.K.’nın tekmeli tokatlı saldırısına uğradıkları öne sürüldü.


 


Karakolda olayı anlatan ve koruma kararı alınmasını isteyen Dr. Ezgi çalıkuşu “Odama girdi. Kızına video çek talimatı verdi. Kız benden izinsiz video çekmeye başladı. Cumhuriyet savcılığına şikayette bulunacağımı söyledim. Parmağını sallayarak, sen gününü göreceksin dedi. Bu sırada elini kaldırarak, bana vurmaya kalkıştı. Bu durum kameralarda da mevcuttur. Araya giren Aytekin Bey’e de tekme savurdu. Aytekin beye ağır küfürler etti. Kendisinin öğretim görevlisi olduğunu belirterek, bizlere gününü göstereceğini söyledi. İşyerime gelip bana zarar vereceğinden korktuğum için koruma kararı istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.